Guld värda...

Hmm... Jag kom just på att jag tycker fruktansvärt synd om alla som håller sig uppdaterade på min blogg och läser detta inlägg eftersom jag antagligen inte har något intressant att skriva om idag heller.. =) Jaja... I vilket fall kan jag ju vara tacksam över att någon tar sig tid att läsa mitt ordbajseri för ärligt talat är du (ni) guld värda! Jag har funderat över vad man ska ha en blogg som denna till egentligen förutom, då det är nödvändigt, att skriva av sig sina innerst tankar ibland när det behövs. Slutsatsen jag har dragit är att man faktiskt blir fruktansvärt glad de gånger man har vart inne och sett att det faktiskt är någon som tar sig tid att läsa vad man skriver, eller åtminstone är nyfiken nog att öppna sidan... Som sagt; guld värda! ;-)

Dagen idag har i vilket fall vart stört lång. Fatta vad nära man kan va att slå ihjäl en väckarklocka när den först ringer klockan 0400 på morgon! Jag säger som min underbara Qsin skulle ha sagt; "Ja ska spark'n!!!" Som tur vad är jag medveten om mina laster (som i detta fall är att sova längre än nödvändigt på morgonen) och hade ställt en till klocka som ringde strax innan halv 5. Japp, japp.. Upp till skolan bar det för att bosätta sig i Baljan i ett par timmar. Det är inte många tankar som orkar igenom huvudet vid denna olidligt tidiga tidpunkt på dygnet men en sak kunde jag i alla fall fråga mig; Va fasen gör alla dumma människor här så tidigt på morgonen!!?? Jag håller med Tobbe i det att det inte kan vara riktigt mänskligt att åka till skolan för att köa så tidigt på morgonen. (Även han satt där men kom först en timme och tre kvart efter oss)... Dock kan trötta studenter som krupit ner i sina mysigaste mysbyxor, kanske tagit med en bok, plugg eller datorn för att se på film, kanske bjuder på hemmabakade pepparkakor eller kanske bara ligger och sover de extra minuter man kan vara ganska mysigt att se på. Jobbsläpp till Baljan kallas denna konstiga händelse och är till för att några enstaka fattiga studenter åtminstone ska få gratis kaffe en hel termin. Man jobbar tre pass under en termin i utbyte mot att sedan få tillgång till hur mycket blaskigt kaffe som helst under samma termin. Dealen innebär dock även ovanstående beskrivning av ett klassisk svensk studentköande.. Trots allt är det tydligen värt det för mig som många andra och tacka Baljan som bjöd på en ordentligt god frukost . Ni är guld värda =)

Puss å kram..

Måndag igen..

Då har en ny vecka börjat... Igen! Fattar inte va fruktansvärt fort det går! Ett nytt tenta-p närmar sig med stormsteg! Det känns inte lockande men i vilket fall som helst så är det den sista ansträngningen innan en härlig julledighet. Tentorna kommer gå dretvägen (speciellt algebran som alla mina underbara nollor påminde mig om idag..). Men det får bli en annan historia. Har gjort bra ifrån mig än så länge i höst tycker jag själv så jag får leva på det iaf...

Har vart och köpt kläder till sittningen på torsdag nu i alla fall.. Jag kommer se helt idiotisk ut men so what!? Antar att det är det som är meningen =) Jag får väga upp det med min underbart söta basker som jag har investerat i idag. ;)

Ye, ye... Fortsätta med sflyttstädningen nu sen ska jag ta mig i kragen och gå och lägga mej itid. Stackars lilla flicka som ska upp tidigt imöra. Klockan halv 6 ska jag och Erik ställa oss i kö för att få jobba i Baljan. Jävla idioter egentligen.. Köa för att få jobba!! Men i vilket fall som helst så kan det vara värt det eftersom det underbart blaskiga Baljankaffet blir gratis en hel termin plus att det tydligen ska vara en suveränt rolig tacksittning efteråt. Det kan bli kul! Tack Andrew för att du överlät Erik till mig i vår! ;)

Ha det bra vänner!!


varför TopGun!!??!!

Världens slappaste lördag har passerat! [hg] igår... Igen... Trots att jag inte har vart där på hela hösten så har jag lyckats bli stammis bara under den här helgen! Jag och Qsin gick och köpte frukost klockan ett efter att ha sett Den Lilla Prinsessan på tv innan.. Sen bänkade vi oss vid tvn igen och gick inte därifrån förrän vi skulle och se på film hemma hos en kompis på kvällen.. Kanondag! Visseligen har min taskiga utväxt försvunnit oxå tack vare Qsins gudomliga handlag med plasthandskarna och en toningstub men det är nog oxå det enda seriösa som vi gjort idag..
 
Jo men då har man sett TopGun oxå. Tack snälla Magnus och Erik för att jag och Qsin fick sno soffan ett tag så att man kunde se den där jävla filmen en gång för alla. Sektionsaktivas fest på torsdag närmar sig och det mest konstiga tema av dem alla; TopGun, är att se fram emot.. Hmm... Permanentat hår, blodröda läppar, alldeles för höga jeans och en kofta med blir nog målet med utstyrseln. =)  Kvällen kommer att bli kanon! Sektionsaktivas först, mellanfest i Sofbaracken och sen Schlagetkravallen. Stackars mej va bakis jag kommer va på tåget hem på fredag..
Filmen var dock ganska bra eftersom jag gillar enkelheten.. Tack för att jag slipper tänka och engagera mig lixom! Cruise blir ju aldrig fel och jag drog slutsatsen tidigare att en kille blir riktigt het om han har någon sorts häftig motor.. Det kan vara allt från flygplan till bilar och motorcyklar men i vilket fall som helst så går det inte att säga emot att killar med motorer ger balls. Hmm... Raggartösen finns kvar i mig lixom ;-)

Hehe... En annan sak jag kommit på är att jag och mina klasskompisar trots allt inte är så engagerade som det tidigare tycktes verkade. Nu när Andrew är hemma i helgen så blir det inte ett skit gjort för oss andra. I vanliga fall sitter vi åtminstone en dag varje helg i skolan man nu har inte någon ens haft i åtanke att åka upp till skolan.. All cred till Andrew för att han drar i oss så att vi får något gjort men oxå aöö cred till Andrew för att han är hemma en helg så vi får en anledning att ta det lugnt.. =)

Nu väntar "Ett ufo gör entré"... Har alltid velat läsa den boken och nu äntligen tänkte jag sätta igång..


en helt vanlig torsdag =D

Hmm... Om söndag betyder "ångest" så betyder antagligen torsdag "ladda för helgen igen". Den började ganska så likvärdigt med alla andra dagar denna vecka; Skulle ner och prova overall till Sof (det är nu jag ska bli töntförklarad på riktigt) på Industrigatan på förmidaggen och eftersom det stället låg så nära Qsin så cyklade jag dit sen.. Både hon och jag var lite halvrisigt trötta hela dagen MEN vad tror ni händer efter hennes tenta och min halvklara dag i skolan? Jo, Madelén har blivit mycket piggare, upptäckt att det är torsdag (vilket på mitt eget språk betyder Platå och drinkar för halva priset). Vi sätter oss i Baljan vilket var en stor miss en torsdagseftermiddag i Baljan betyder Torsdagskrök och billig cider :) Tur för bankomaten i Kårallen att det bara gick att ta ut 500-lappar.
Det bör även tilläggas att Qsin fortfarande var halvrisigt trött inte minst efter tentan och öppet anklagade mig för att va galen... :)

Ye, ye.. Jag kunde ju inte på något sätt ta med mej Qsin ut i alla fall eftersom hon skulle ha tenta på fredag igen och inte heller var jag så jättesugen på Platå eftersom regnet bara öste ner så vad hittar man på då? Jo, man köper en apelsinjuice för de sista pengarna innan CSN, tar hem sen vän som man inte snackat med på jättelänge, tömmer de sista dropparna ur barskåpet och kommer på att man ska dra till [hg] sen! För det första är det ju lika bra att passa på att gå till [hg] eftersom det knappast lär bli gjort när jag flyttar till T1, för det andra så har jag inte festat med Dennis på jättelänge och jag visste att han var där vilket leder mig in på det tredje; jävligt bra idé att gå dit då det är tackfest för alla som har jobbat ideellt, vilket betyder en massa roliga festerister. =D

Jo men kvällen var lyckad i alla fall. Vi gick inte in så hårt för att supa utan mest för att ha kul så jag är inte ens bakis när jag sitter här och skriver klockan 0900 dagen efter. Vad värre var så slängde väl Dennis ur sig något bright under kvällen. Inte till mig men till en annan. Jag vet att Dennis kommentarer kan misstolkas och inte minst övertolkas men han menar verkligen inte så illa som det verkar. Vad gäller relationer så är det känsligt och jag lägger inte ner tid på att ifrågasätta någon annans relation om jag inte märker att det är det de vill eller att jag känner att jag står såpass nära personen i fråga så jag behöver att göra det. Jag har lärt mig att människor ibland har svårt höra "sanningen" och det ställer till problem då Dennis säger precis vad folk egentligen tänker. Jag uppskattar det starkt och kan öppet påstå att alla vuxna människor borde vara såpass öppna och kunna se saker utifrån så att man skulle kunna ta till sig de orden som man så mycket väl vet att man behöver ta upp i sin relation. (Visseligen hade Dennis aldrig sagt så om det inte hade vart något problem... Moment 22) Istället flyr man och undviker disskusionen. Varför flyr man? Om tryggheten hade funnits där och om man faktiskt hade vart säker på att sakerna som drog upp i disskusionen var ett avslutat kapitel så skulle van inte behövt fly utan istället stå på sig. Det är absolut inte jag eller Dennis som väljer åt vilket håll relationen ska gå men jag tror att det kan vara värdefullt att använda Dennis ord och faktiskt se det konstruktivt.
Hemligheten i mitt och Dennis förhållande har nog vart att vi har vart såpass öppna att vi inte ofta har behövt disskutera enskilda skiljaktigheter utan förstått varandra genom att prata mest hela tiden utan att egentligen tänka på att "nu måste vi prata om det här".

Fasen också... Nu blev det jättelångt och slutade med tråkigheter igen... Såhär kan vi ju inte ha det eftersom jag egentligen mår underbart (det är fredag och jag borde vara bakis) och hade jättekul igår!
Nu ska jag upp till skolan och skriva klart rapporten i IndustriellOrganisation som vi har fått påbackning på IGEN!! Vi som har tyckt att vi vart så duktiga... Men helgen väntar; Flyttpackning, A la Carte på [hg] och kolla på TopGun (temat på sektionsaktivas sittning nästa vecka)..

Ha det bra så länge!

nytillsatt Logiputte...=)

Onsdag eftermiddag.. Den mest normala dagen på länge har det vart idag faktiskt. Ganska skönt på något sätt även om jag kan tycka att normala dagar är ganska trista. En sån här dag som man inte har fått ut så mycket av och som man aldrig kommer att komma ihåg eftersom det varken vart någon upp eller nedgång. Ye, ye.. Jag har en del ”normala” dagar att ta igen nu eftersom hela min höst har vart allmänt störd sås det är väl bara att sätta igång med det också =) Qsin och jag ska snart iväg å träna i alla fall. Det ska bli skönt även fast jag inte är så jättepå just för tillfället. Det bästa är väl ändå att vi får krypa ner under en varm filt i soffan sen med en tekopp och se på Bonde söker fru och Top Model. Onsdagar är verkligen qsindag; Vi kan varken missa träningen med vår underbart homosexuella Stepinstruktör eller alla onödiga följetonger på tv efteråt..

Dagen igår var, som idag, allmänt lugn förutom att jag och My hade kommit på den brighta idén att sätta oss med labbförberedelser klockan 8 på morgonen. Hmm... Det låter så självklart dagen innan då man bestämmer det men när väckarklockan sedan ringer 06.30 så är i alla fall jag inte lika motiverad. Aja, som tur är fick vi mycket gjort och kunde till och med gå på Andrews algerbralektion efteråt. Gud va vi är seriösa! Det bästa är att det återigen känns bra att vi trots allt tog oss iväg till skolan så pass tidigt (märk att det är dagen efter). Ye, ye... Inte nog med detta så har jag även blivit antagen till Sof. Jätteskoj! Var och lunchade med Niklas som är orkersteransvarig i kommittén igår eftersom det är han som kommer att bossa över mig. Smärtfritt gick det och vi hade mycket att prata om så nu är jag extremt taggad inför att sätta igång med ett nytt arbete. Säg hej till Logiputte Madelén! Varför i helvete kalla det puttepost förresten..??.. Vad som var ännu roligare var att Niklas började konversationen med att påpeka att de under tidigare möten med kommittén hade funderat över  "när den där värmländska tjejen ska söka sof". Tihi... That's me! Gissa om man känner sig hedrad. Och inte minst har jag, trots att stämpeln "den värmländska tjejen" kan kännas lite halvtöntig, skaffat mig en alldeles egen identitet som folk kommer ihåg mig för. Hehe... Det är du och jag Qsin som är de galna tjejerna från Värmland =D

Ye, ye… Som sagt; En normal dag alstrar inte speciellt många tankar och visdomsord så det är nog hög tid för mig att lägga ner mitt dagboksskrivande för ikväll… Over and out..

En underbar verklighet

Hmm.. Skulle ha publicerat denna igår men kom mig aldrig för.. Söndagen får skjutas fram lite J
Jaha... Då har jag också börjat blogga som alla andra. Tänkte att man kanske kan få ut lite skit och använda det som terapi. Antar att det kan behövas framöver..
Söndagkväll.. Trots att helgen har vart relativt lugn så känns söndagen fortfarande lika bakis konstigt nog.. Man har ångest och är rastlös för allt och ingenting. Är det inte så på söndagar? Kanske är så att kroppen är inprogrammerad på ångest en dag i veckan.

Blev på något sätt lite lättad idag i varje fall.. Fick mail från Dan som meddelade att jag trots allt inte kommer kunna flytta in förrän i december och inte nästa helg som det var sagt från början. Jag hade trott att jag längtade efter att få ta mitt pick och pack till en egen liten lägenhet så fort som möjligt men efter gårdagens ångestattack är jag ganska glad över att få några extra dagar.
Verkligheten börjar inte förrän nu hinna ifatt. Det som tidigare gått så lätt börjar bli ifrågasatt av mina tankar. Hjärtat är fortfarande kvar hos Dennis men tankarna... Tankarna som tidigare har svävat i det blå börjar även de tröttna på nyförälskelsen av "friheten" och ifrågasätta... Jag har inte vart singel i mer än ett par månader och fortfarande inte blivit helt själv men redan nu kan jag börja ifrågasätta vart friheten egentligen finns. Vid sidan av min, förut, underbara pojke kunde jag vara mig själv och aldrig behöva böja sig efter människor som man egentligen inte känner. Nu är det annorlunda. Jag tycke hemskt mycket om alla mina kompisar, nya som gamla, men på något sätt så fattas tryggheten som förut varit så självklar. Jag börjar därför bli alltmer säker; frihet är den känsla man kan ha tillsammans med en annan människa. Ett kärleksfullt utbyte som finns i form av tillit och ömsesidig respekt. Ett råd jag skulle vilja ge till alla underbara människor runt omkring mig; Lägg ner tid på att finna en individ som kompletterar dig och som du kan känna frihet ihop med. Nöj dig inte med det som kallas ”lagom” eftersom jag är säker på att sådana par alltid går att finna överallt, någonstans. Jag har funnit min.
Dock kan jag samtidigt känna glädje över att för ett tag få vara ensam. Att få prova på känslan att inte alltid kunna ta någon för givet utan istället lära känna mig själv och min omgivning och se världen från en annan synvinkel. Det är inte alltid så lätt och det går inte alltid så smärtfritt som jag tidigare trott. Jag vet nu att jag alltid har vart en lyckligt lottad människa som haft allt jag önskat mig. Jag har fortfarande mycket kvar; jag har mig själv och jag har min verklighet. En fortfarande så underbar verklighet.