Underliga idéer

Jag vet inte riktigt vad som har hänt...
Jag har blivit engagerad. Engagerad i allt. Vill göra allt. Hinna med allt.

Därav anledningen till varför jag igår spatserade ner för trapporna vid Hötorgets tunnelbanestation för att söka efter en musikaffär som jag hade blivit rekommenderad. En musikaffär - en sådan som säljer strängar till fioler...

Tro det eller ej men efter knappt 10 års uppehåll har jag spottat i nävarna och beslutat mig för att börja spela fiol igen. Detta kan tyckas vara en märklig idé inte minst när jag tänker på det själv... Jag antar dock att det är min återfunna gnista samt påtryckningar från min sambo som fick mig att entra musikaffären och köpa ett set med beginner-strängar för 360 kronor. Jag har ingen aning om hur detta kommer att gå... Det enda jag vet är att det tog en och en halv timme att stränga om och stämma helvetet igår och jag tror inte att det är ett gott tecken =)

Jag ska åtminstone ge det en ärlig chans. För visst är det både lite coolt och användbart att kunna spela instrument (!?) och jag kommer ju ihåg att det var jätteroligt att hänga med och spela lite folkmusik när man väl fick chansen. Det enda jag vill är att lära mig lite folkkära låtar och målet kan kanske vara att ialla fall spela rätt toner och till sist kanske sätta ett vibrato...

Dock vill Johan helst att jag ska försöka efterlikna Rachel i The Cruxshadows vilket jag tror kan bli problem...
Detta dels eftersom tjejen KAN spela fiol (och dessutom elfiol...) och dels eftersom jag skulle se ut som en latexbeklädd kassler i hennes kläder.

Sorry Johan - du får vara nöjd om jag kan lära mig spela Lilla Snigel =)


                                 
                                  Rachel in action...


Kommentarer
Postat av: Qsin

Jag tycker...skit i fiolen, satsa på kassler! Jag lovar att gå på alla dina konserter i så fall! :)

Postat av: Anonym

Jag lovar också att komma på dina konserter, det är fin akustik i Gamla stans T-bane uppgång. Det är rätt uppbokat nu, men det är bara att vässa armbågarna så ska du nog kunna roffa åt dig ett hörn. Åhh vad kul att du hittat gnistan!! Känn efter ordentligt nu så du kan plocka fram lite till senare.

2009-04-08 @ 02:37:17
Postat av: Qsin

Men Qsin...time to make a new blogginlägg! :) Om ja gör ett så gör du ett då?! :)

2009-04-28 @ 21:23:20
URL: http://dandrikkmuskelberger.blogg.se/
Postat av: Jossi

Varför har du döpt en fisk till Malte Knapp??? :D

2011-09-30 @ 19:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback